У мешканців Кропивницького поліцейські виявляють наркотичні речовини

  • 29 лист. 2019 14:15
  • 744
    • Новина У мешканців Кропивницького поліцейські виявляють наркотичні речовини Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вчора під час патрулювання міста по вулиці Добровольського поліцейські роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили підозрілого громадянина. Про це пише у ФД Патрульна поліція Кіровоградської області.
     
    Під час спілкування з інспекторами чоловік поводив себе агресивно та намагався втекти. Здійснивши перевірку, ТОРівці виявили у 56-річного місцевого мешканця паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну.
     
    Інша подія трапилася по вулиці Академіка Тамма. За порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ 2108. У ході перевірки документів водія, пасажирка транспортного засобу поводила себе підозріло. Жінка розмахувала руками та нервувала.
     
    Поліцейські виявили у 33-річної жінки чотири поліетиленові пакетики з речовиною білого кольору, схожою на наркотичну. Місцева мешканка зізналася патрульним, що вміст пакетиків має незаконне походження.
     
    В обох випадках поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу.
     
    Нагадуємо, що санкція статті 309 за ч.1 ККУ (незаконне зберігання наркотичних речовин) передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.