Як обирали «Студміс Кіровоградщини 2019»

  • 29 лист. 2019 19:14
  • 1436
    • Новина Як обирали «Студміс Кіровоградщини 2019» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Шістнадцять студенток змагалися за корону та головний приз – поїздку до Європи від туристичного агентства Skyfull. Переможниця представить Кіровоградщину на Всеукраїнському конкурсі «Студміс України 2020». 
     
    Двадцять другого листопада у Кропивницькому відбувся конкурс краси і грації, організатором якого була модельна агенція «Mix models». Дівчата готувалися протягом двох тижнів. Постановницею номерів була Юлія Тодосієва, справжній майстер своєї справи. За традицією вели вечір Марія Мельник та Дмитро Крендель.  
     
    – Кожного разу, коли ставлю такі шоу, запам’ятовуються враження від самого колективу. Спостерігаючи за учасницями, завжди порівнюю їх зі зграєю пташок. Дівчата дружні, веселі та дисципліновані. Кожна з них – особистість. Під час кастингу було відібрано дев’ятнадцять конкурсанток, але залишилися найсильніші. На репетиціях вони намагалися чітко виконувати завдання та старанно відпрацьовувати номери, – поділилася Юлія Тодосієва.
     
     
    Студентки готували чотири виходи: візитка, дефіле з дизайнерськими сумками, вихід у купальниках та показ вечірніх суконь. 
     
    – Наше закулісне життя – це щось надзвичайне. У нас за лаштунками панувала дружня та весела атмосфера. Ми дуріли, робили прикольні імпровізації, до речі, під час конкурсу вони допомогли. Іноді комбінації рухів та дефіле важко було запам’ятати, бо готувалися лише два тижні. Але з хорошим колективом і хореографом нам усе вдалося! Особисто для мене найзапальнішим номером став вихід у фраках з дизайнерськими сумками. Це як невеличке випробування, чи зможуть дівчата правильно показати себе та продемонструвати аксесуар. Дуже добре подано настрій показу через витонченість класичної музики та одягу. Мурашки по шкірі бігали, як тільки вмикалася музика. Уявіть, у цей момент виходить щось химерне, все у чорному і з чудернацькими рухами. Тоді розумієш, що зараз буде щось цікаве, – розповідає учасниця конкурсу Катерина Ніколаєнко.
     
     
    За кулісами конкурсантки підтримували одна одну, а також саме вони визначали, хто заслуговує титул «Міс дружба 2019». Його отримала студентка Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Анна Говорун.
    Переможниця конкурсу – Поліна Волченкова. Вона представлятиме Кіровоградщину на конкурсі «Студміс України 2020».
     
    Христина Ковалевська