У Кропивницькому визначають місця відстою великогабаритного транспорту в зимовий період

  • 28 лист. 2019 16:20
  • 663
    • Новина У Кропивницькому визначають місця відстою великогабаритного транспорту в зимовий період Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 27 листопада, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Кропивницького разом з представниками комунального підприємства «Універсал – 2005» та Кропивницького міськрайонного відділу УДСНС України у Кіровоградській області провели ретельне обстеження місць відстою великогабаритного вантажного транспорту на основних в’їздах в місто з розміщенням на них тимчасових наметових пунктів обігріву.
    Про це пише сайт міської ради.
     
    Проведена за дорученням міського голови Андрія Райковича інспекція ставить за мету перевірку готовності до можливого ускладнення погодних умов в зимовий період 2019/2020 років.
     
    В ході обстеження було перевірено санітарно-технічний стан місць майбутнього розгортання майданчиків відстою транспорту та визначено шляхи і терміни усунення виявлених недоліків, опрацьовано умови розгортання мобільних пунктів обігріву при значному пониженні температури повітря.