Кропивницький: Художній музей передає нове обладнання лікарні швидкої медичної допомоги

  • 27 лист. 2019 16:28
  • 1046
    • Новина Кропивницький: Художній музей передає нове обладнання лікарні швидкої медичної допомоги Ранкове місто. Кропивницький
     
    "Друзі! Нарешті відбудеться передача обладнання закупленого за кошти Десятого Великоднього Благодійного Аукціону Великодній Благодійний Аукціон!!!
     
    Частина обладнання прибула у місто ще влітку, це аспіратори (відсоси хірургічні) та переносні бактерицидні опромінювачі.
    А от уретротом та відповідні комплектуючі до нього були проплачені, але постачальник, який обіцяв їх поставити ще до кінця серпня (замовивши їх у Німеччині), так і не надав обладнання... 
     
    Тож Оргкомітет Аукціону - Вікторія Талашкевич Тетяна Ткаченко Суханова, Анатолій Кімнатний - разом з адміністрацією лікарні швидкої медичної допомоги займалися процесом повернення коштів і замовленням обладнання у іншого постачальника.
     
    Та головне, що вже завтра, 28 листопада 2019 року, о 12-й годині, в приміщенні клубу на території міської лікарні швидкої медичної допомоги буде передане обладнання)))
    Запрошуємо усіх причетних до нашої спільної благородної справи, нашу підтримку і спільників - друзів, митців, колекціонерів, меценатів, представників ЗМІ, громадськості, влади)))
     
    Тільки разом ми можемо багато!!!" - йдеться у повідомленні.