ПриватБанк та «Укрпошта» запустили програму лояльності для підприємців та малого бізнесу

  • 27 лист. 2019 13:11
  • 1003
    • Новина ПриватБанк та «Укрпошта» запустили програму лояльності для підприємців та малого бізнесу Ранкове місто. Кропивницький
     
    ПриватБанк та «Укрпошта» за підтримки Visa запустили в Україні нову програму лояльності для підприємців та малого бізнесу. Як повідомили в банку, починаючи з 25 листопада та впродовж наступного року підприємці отримуватимуть знижку 50% на вартість відправлення посилок «Укрпошта Експрес», якщо розраховуватимуться за доставку карткою «Ключ до рахунку» Visa від ПриватБанку.
     
    Лояльна знижка надається на кожну операцію відправлення посилок, що оформл ено в особистому кабінеті «Укрпошти». Щоб користуватися послугою «Укрпошта Експрес» за півціни, достатньо оформити картку «Ключ до рахунку» Visa (звичайну чи віртуальну), зареєструватися в особистому кабінеті «Укрпошти» та розрахуватися за відправлення карткою Visa у відділенні «Укрпошти».
     
    Картку для підприємців і малого бізнесу «Ключ до рахунку» Visa можна оформити миттєво без візиту в банк і використовувати для оплати рахунків, покупок і зняття готівки через Приват24, мобільний банк Privat24 та цифрові гаманці Apple Pay та Google Pay.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській та Полтавській областях