"Шахтар" на виїзді відібрав очки у "Манчестер Сіті"

  • 27 лист. 2019 12:41
  • 957
    • Новина «Шахтар» на виїзді відібрав очки у «Манчестер Сіті» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора, 26 листопада, "Шахтар" зустрівся з "Манчестер Сіті" у рамках групового етапу Ліги Чемпіонів. Гра відбулася в Англії та закінчилася рахунком 1:1.
    Про це повідомляє журналіст «Утреннего города».
     
    Матч почався зі жорстокого пресингу господарів поля, проте донетчани витримали натиск і вже на 14 хвилині отримали першу можливість відкрити рахунок. Після помилки голкіпера англійців, вінгер вийшов до порожніх воріт суперника, проте реалізувати момент у нього не вийшло.
     
    А вже через пару хвилин гості знову отримали можливість вийти вперед. Алан Патрік вийшов один на один з воротарем, проте не зміг реалізувати момент.
     
    Перший небезпечний момент у гравців "Манчестеру" виник тільки на 25 хвилині, коли після помилки гравців Шахтаря Габриель Жезус пробив у ворота. Також у першому таймі небезпечно пробив Ніколас Отаменді.
     
    На 56 хвилині матчу господарі відкрили рахунок у грі. Кевін Де Брюйне та Жезус «накрутили» захист гірників, а Ілкай Гюндоган реалізував передачу, 1:0.
     
    Проте рахунок був позитивним для англійців лише до 69 хвилини. Тете і Додо обіграли захист господарів, віддавши прострільну передачу до штрафної. А Манор Соломон у дотик пробив у ворота, зробивши рахунок остаточним.
     
    Після цього манчестерці намагалися вийти вперед, провівши кілька небезпечних атак. Проте перемогти у них не вийшло.
     
    Враховуючи цю гру, "Шахтар" закріпився на другому місці в своїй групі. Аби вийти до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, їм потрібно перемогти в наступному матчі проти «Аталанти». Матч відбудеться 11 грудня у Харкові. 
     
    Нікіта Шендеровський