Кропивницький: Як Фортечна рада піклується про благоустрій жителів міста

  • 26 лист. 2019 18:04
  • 1396
    • Новина Кропивницький: Як Фортечна рада піклується про благоустрій жителів міста Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 26 листопада, відбулась 27-а позачергова сесія Фортечної районної у м. Кропивницькому ради, на засіданні якої зареєструвалосись 24 депутати. Про це повідомляє журналістка сайту Утренний город.
     
    Перед розглядом порядку денного до присутніх звернулась депутатка Олена Скочко (ВО "Свобода") з запитом про благоустрій декількох провулків неподалік Першої міської лікарні та на районі, названому у народі Чечора.
     
     
    - Мешканці провулку Союзний, а також прилеглих вулиць вимушені ходити у темряві і по бездоріжжю.
    Частина вулиці не має взагалі асфальтного покриття, і жителі взимку ходять по багнюці. А нижня частина вулиці, яка виходить на вул. Пушкіна, викладена бруківкою і має різкий спуск, отже під час дощів вода вимила розчин між камінням і воно оголилося і змістилося, поверхня дороги стала хвилястою. У результаті пересування вулицею громадянами стало практично неможливим ні взимку, ні влітку і навіть дуже небезпечним.
    Вважаю необхідним побудови дренажних каналів, щоб попередити руйнування дороги дощовими водами і потоками талої води. 
    Також потребують асфальтування вулиця П. Рябкова, провулки Рівненський та Обривний.
     
    Депутати одноголосно підтримали депутатське звернення до міського голови Андрія Райковича з проханням посприяти у вирішенні проблем вказаних вулиць.
     
    Під час засідання депутати заслухали звіт про виконання районного у місті бюджету за 9 місяців 2019 року, який підтримали 22 народних обранця. 
     
    Також депутатський корпус затвердив список присяжних Кіровського районного суду міста Кіровограда у складі 30 чоловік. Як правило достатньо 25 присяжних, але заяв від громадян надійшло аж тридцять. Юридичний відділ вирішив затвердити у списку усіх охочих, адже як показує практика - приблизно половина присяжних не з’являється до суду, тому ще п’ять осіб не будуть зайвими. У списку присяжних є і депутат міської ради Михайло Демченко.