Кіровоградщина: Спеціаліст Держпродспоживслужби здобув ІІ місце в турнірі з настільного тенісу

  • 26 лист. 2019 12:01
  • 867
    • Новина Кіровоградщина: Спеціаліст Держпродспоживслужби здобув ІІ місце в турнірі з настільного тенісу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Представник Держпродспоживслужби області посів ІІ місце в турнірі з настільного тенісу. Про це йдеться на сайті Управління держпродспоживслужби в Кіровоградській області.
     
    23 листопада в клубі настільного тенісу «HOME-CLUB» у Олександрії відбулися парні змагання з настільного тенісу серед учасників клубу та любителів. Організатором змагань є ГО «Олександрійський центр розвитку спорту». У турнірі взяли участь 10 пар гравців. Серед них – затятий тенісист, начальник Олександрійського районного управління Держпродспоживслужби області Станіслав Лум’яник.
     
    Турнір проходив у декілька етапів, під час яких учасники різного віку продемонстрували високу майстерність і технічну підготовку. Завдяки постійним тренуванням та вправності володіння ракеткою Станіслав Лум’яник показав блискучий результат та посів ІІ місце в парі з Сергієм Кононенком.
     
    Колектив Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області вітає Станіслава Лум’яника з заслуженою нагородою та бажає міцного здоров’я, невичерпного заряду бадьорості та підкорення нових спортивних вершин!