Русский в Украине”: як родина блогерів досліджувала Кропивницький (ВІДЕО)

  • 26 лист. 2019 09:00
  • 2079
  •  
    Нещодавно на youtube-канал “Русский в Украине” вийшло нове відео про Кропивницький. На якому місці опинилося наш обласний центр, які враження в авторів проєкту від нього та чого не вистачає — дивіться у відео. 
     
    — Місто хороше і по архітектурі, і за атмосферою, але воно сильно потребує благоустрою. Тому що зараз при своєму потенціалі Кропивницький виглядає біднувато на тлі інших обласних центрів України. Що стосується міста, яке вразило нас найбільше, то їх, насправді, кілька. За енергетикою дуже лайтове, європейське місто Чернівці; миле, немов з історичних фільмів Мукачево — місто, в якому народилася моя дружина; неймовірно доглянутий Хуст; прогресивний Чернігів; красиві міста Тернопіль і Полтава, — поділився своїми враженнями співавтор проєкту Руслан Заплатін. 
     
    Довідка:
    "Русский в Украине" — це youtube-канал про подорожі і життя в Україні. Його автори — російсько-українська сім'я, яка живе в Києві. Кропивницький став 18-м містом України, відвіданих у 2019 році. Проєкт "Русский в Україні" відвідав 38 міст країни.
     
    Летиція Курята