Після чергової перемоги Інгулець претендує на бронзу в Першій Лізі

  • 25 лист. 2019 12:16
  • 854
    • Новина Після чергової перемоги Інгулець претендує на бронзу в Першій Лізі Ранкове місто. Кропивницький
     
    23 листопада петрівський «Інгулець» зустрівся в матчі проти «Черкащини». Гра відбулася на стадіоні «Арсенал-Київ» і закінчилася перемогою команди з Кіровоградщини.
     
    Почався матч з ініціативи гостей, які провели кілька успішних атак в першій половині тайму. Це у свій час закінчилося взяттям воріт на 23 хвилині. Після невдалого пасу захисника суперників Олександр Мішуренко пробив у пусті ворота, відкривши рахунок у грі. 
    Після голу команди почали грати на рівних, створюючи моменти один за одним. На 40 хвилині півзахисник Інгульця покращив результат для своєї команди. Він закрив навіс до штрафної головою, на що голкіпер господарів не зміг вчасно зреагувати.
     
    Під кінець тайму гравці «Черкащини» отримали можливість пробити пенальті, коли м’яч влучив у руку захисника «Інгульця». Віталій Бойко пробив у правий кут, зменшивши відставання у матчі до одного м’яча. 
     
    У другому таймі гра йшла на рівних. Обидві команди створювали моменти, проте реалізувати їх не вдалося. Варто відзначити, що господарі пробили ще один пенальті, проте зрівняти рахунок у них так і не вийшло. 
     
    Після 19 туру Інгулець займає третє місце в своїй лізі, відстаючи від лідерів таблиці всього на 2 очки. Нагадаємо, що до Прем’єр ліги виходять три перші команди Першої ліги. 
     
    Нікіта Шендеровський