Боротьба за срібло триває: Олександрія виборола перемогу в матчі проти Зорі

  • 25 лист. 2019 11:16
  • 811
    • Новина Боротьба за срібло триває: Олександрія виборола перемогу в матчі проти Зорі Ранкове місто. Кропивницький
     
    23 листопада «Олександрія» та «Зоря» зустрілися в центральному матчі 15 тура чемпіонату України. Господарі поля отримали мінімальну перемогу. 
     
    Про це повідомляє журналіст «Утреннего города».
     
    Гості почали матч більш агресивно, що дозволило їм створити перший небезпечний момент вже на 9 хвилині. Гравець «Зорі» пробив з меж штрафного в голкіпера жовтих. Олександрія вирішила не відставати, завдавши атаку у відповідь. Як результат, вже за 40 секунд м’яч опинився в руках воротаря луганців. 
    На 22 хвилині господарі отримали чудову можливість відкрити рахунок, отримавши право пробити пенальті. Проте голкіпер «Зорі» після удару Гречішкіна, зробив чудовий сейв.
     
    Після перерви господарі поля почали агресивніше атакувати супротивника. Це дало змогу олександрійцям на 59 хвилині гри відкрити рахунок. Гречишкин виконав навісну передачу в штрафну суперника, яку Банада в падінні вдало закрив.
     
    До кінця матчу Олександрійці провели ще ряд атак, які не увінчалися успіхом. Під кінець матчу гості взяли ініціативу в свої руки, проте реалізувати перевагу в них не вийшло.
     
    Після цієї гри команда Шарана відстає від другого місця на три очки, маючи в своєму запасі вже 27. У боротьбі за срібло також беруть участь ФК «Динамо», «Зоря» та «Десна». Нагадуємо, що команда, яка закінчить рік на другому місці в УПЛ наступного року виходить в груповий етап Ліги Чемпіонів – найпрестижнішого клубового турніру.
     
    Наступний матч ПФК «Олександрія» зіграє 28 листопада в Лізі Європи проти німецького «Вольфсбурга», який вважають лідером своєї групи.
     
    Нікіта Шендеровський