Кіровоградщина: У Добровеличківському районі відремонтували хірургічне відділення

  • 25 лист. 2019 10:05
  • 1336
    • Новина Кіровоградщина: У Добровеличківському районі відремонтували хірургічне відділення Ранкове місто. Кропивницький
     
    На цьому голова облдержадміністрації наголосив під час урочистого відкриття відремонтованого за кошти меценатів хірургічного відділення Добровеличківської ЦРЛ. 
     
    Про це пише сайт Кіровоградської облдержадміністрації.
     
    - Лише в такій синергії між реальним сектором економіки і владою ми можемо швидко перетворити Україну на процвітаючу європейську державу. Це наша спільна мета, - підкреслив Андрій Балонь.
     
    Він подякував меценатам за розуміння потреб і підтримку громади.
     
    - Ви зробили гарну справу. Оновлена районна лікарня - приклад злагодженої співпраці місцевої влади і спонсорів, - наголосив голова ОДА.
     
    Керівник області оглянув відремонтоване приміщення хірургічного відділення, яке невдовзі прийме перших пацієнтів.
     
    Капітальний ремонт хірургії виконали за кошти ТОВ "Згода" у сумі 1,3 млн грн. Нові меблі та інвентар придбали меценати - ТОВ ім.Фрунзе, ТОВ "1 Травня", ТОВ "Агрофірма «Світанок", ПАФ "Глодоси", ТОВ "СВК Перчунівський", "Кіровоградграніт", СФГ "Євген", ФГ "Якимівське-Агро", СФГ "Центр", ТОВ "Веснянка". Разом спрямували понад 270 тис. грн.
     
    За останні роки за рахунок місцевих бюджетів і підтримки сільгоспвиробників в лікарні відремонтували та оснастили пологове, гінекологічне, дитяче, терапевтичне, інфекційне відділення, центр ранньої діагностики, реабілітаційний центр, відділення реанімації та денного перебування.