На Петрівщині військовий знайшов бажану роботу та продовжив творчий шлях

  • 22 лист. 2019 13:37
  • 1003
    • Новина На Петрівщині військовий знайшов бажану роботу та продовжив творчий шлях Ранкове місто. Кропивницький
     
    Мешканець селища Балахівка Петрівського району Андрій Шейка понад сімнадцять років працював машиністом екскаватора у ПРАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат».
     
    У березні 2015 року під час оголошеної мобілізації на особливий період був призваний на військову службу до Збройних Сил України. Понад рік ніс службу у 80-ій окремій Чернівецькій десантно-штурмовій бригаді на посаді командира мінометного розрахунку.
     
    Після демобілізації повернувся додому і приступив до роботи, якій віддав велику частину свого життя. Андрій Георгійович повністю поринув у роботу, завжди проявляв ініціативу та був активним, але відголоски військової служби у зоні проведення АТО/ООС дали про себе знати: значно погіршився стан здоров'я, що стало перешкодою повноцінно працювати. У зв'язку з чим довелося звільнитися.
     
    Життєлюбність, активність та рішучість Андрія Георгійовича не дали йому сидіти вдома: чоловік наполегливо продовжував шукати прийнятні варіанти роботи, і, за допомогою у цьому, звернувся до Петрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості. 
     
    Перебуваючи на обліку в службі зайнятості як безробітний, А. Шейка відвідував семінари, прислухався до порад, які надавали фахівці, адже головним для нього було – знайти роботу. Під час співбесіди з кар’єрним радником Андрій повідомив про те, що має бажання знайти просту роботу у будь-якій галузі.
     
    На одному з міні-ярмарків вакансій, що проходив у районній філії, безробітного зацікавила вакантна посада охоронника у Балахівську селищну раду. Умови роботи, які запропонував роботодавець, Андрія Георгійовича задовольняли, тож він отримав направлення на працевлаштування.
     
     
    - Гнучкий графік для мене саме те, що потрібно, адже я є учасником аматорського хорового колективу районної організації ветеранів «Водограй». Наш колектив бере активну участь у фестивалях та конкурсах, тож потрібен вільний час ,аби підготуватися, – розповів пан Андрій.
     
    Продовжуючи свою розповідь чоловік охоче поділився, що нещодавно хоровий колектив «Водограй» брав участь у фестивалі жартівливої пісні «Лісапетфест», де здобув третє призове місце, а на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі аматорської творчості «Пісенні візерунки», що відбувся у місті Буча, серед аматорських хорових колективів виборов перше місце. 
     
    - Я задоволений тим, що веду активний спосіб життя, маю гарну роботу, на якій добросовісно виконую поставлені мені завдання. Та найголовніше, що тепер я маю можливість утримувати родину, – поділився колишній безробітний.
     
     
    Таким чином, шляхом наполегливих зусиль фахівців районної філії та роботодавців, а також активного бажання людини працювати, можна досягти позитивних результатів.
     
    Відділ надання соціальних послуг 
    Петрівської районної філії 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості