У Львові можна безкоштовно здобути професію «водій тролейбуса»

  • 21 лист. 2019 13:41
  • 1253
    • Новина У Львові можна безкоштовно здобути професію «водій тролейбуса» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Львівський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості запрошує на курси по підготовці водіїв тролейбуса, що розпочнуться 26 листопада поточного року. Термін навчання – 5 місяців.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
    •      повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
    •      повноліття (не менше 18 років);
    •      медична довідка з допуском до професії.
     
    На сьогодні професія «Водій тролейбуса» є однією із затребуваних на ринку праці. Розвиток транспортної інфраструктури підвищує вимоги до водіїв та їхніх професійних якостей. 
     
    Водій тролейбуса повинен знати: можливі несправності тролейбусів та їхнього обладнання, засоби їх усунення, правила дорожнього руху, особливості маршруту, правила технічної експлуатації тролейбуса, використання спеціального обладнання, приладів й інструментів, що застосовуються при плановому ремонті, технологію ремонту.
     
    Якщо вас зацікавила ця професія і ви бажаєте отримати більш детальну інформацію – звертайтеся до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
     
    Відділ організації профнавчання
    Кіровоградського обласного центру зайнятості