На території Кіровоградської області виявили автомобілі в розшуку

  • 20 лист. 2019 16:13
  • 891
    • Новина На території Кіровоградської області виявили автомобілі в розшуку Ранкове місто. Кропивницький
     
    До територіального сервісного центру МВС в Кіровоградській області звернувся громадянин з питань отримання свідоцтва про реєстрацію, замість втраченого, на належний йому автомобіль ВАЗ 2106. Під час проведення огляду автомобіля було встановлено, що на транспортному засобі ідентифікаційний номер двигуна змінювався шляхом його спилювання та подальшого нанесення номеру на двигун не в умовах заводу виробника. 
     
    Інший факт підробки виявили під час проведення перереєстрації автомобіля Daewoo Lanos. Під час проведення перевірок вищевказаного авто встановлено, що на автомобілі ідентифікаційний номер двигуна відсутній, а на номерному майданчику мають місце ознаки знищення маркувального позначення механічним шляхом.
     
     
    До іншого сервісного центру звернувся ще один громадянин з питання перереєстрації автомобіля Daewoo Lanos. У результаті перевірок вищевказаного транспортного засобу по базі Інтерполу та за державним реєстром МВС виявлено, що даний автомобіль перебуває в розшуку по номеру кузову.
     
    У зв`язку з цим про дані факти було поінформовано працівників Кропивницького відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області, якими було затримано вищевказані транспортні засоби.
     
    Уберегтися від купівлі транспортного засобу з підробленими номерами кузова чи двигуна можна, якщо звернутися до сервісного центру МВС для оформлення договору купівлі – продажу та перереєстрації авто під час якої проводиться огляд ТЗ фахівцем НДЕКЦ МВС. Договір купівлі-продажу укладається безкоштовно і заповнюється адміністратором в електронній формі.
     
    Слідкуйте за нововведеннями сервісних центрів МВС на сайті hsc.gov.ua або на офіційній сторінці в Фейсбук. За консультаціями звертайтесь за телефоном (044) 290-19-88.