Кропивницький треш: Гучні події, що сталися сьогодні у місті (ФОТО)

  • 19 лист. 2019 20:00
  • 2137
    • Новина Кропивницький треш: Гучні події, що сталися сьогодні у місті (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Сьогодні, 19 листопада, на сесії міської ради представник Лівої опозиції Олександр Мєдвєдєв заявив з трибуни, що червоно-чорний прапор використовувався у царській кавалерії, а Степан Бандера чинив під цим стягом геноцид на Волині проти українського та польського народів. Перейменування аеропорту та вулиць, проспектів на ім’я Бандери визвало у суспільстві негативну реакцію. 
     
    Тож націоналіст Сергій Капітонов з обуренням кинувся до речника зі словами  «Йди геть!», "Що ти мелеш?", а після підійшов до чоловіка, розірвав його аркуш із текстом і кинув йому у обличчя.
     
     
     
     
     
    Вчора, 18 листопада, молода мати Ольга Барна звернулася до начальника спецінспекції Андрія Максюти з проханням захисту від «стихійних» торговців. 
     
    Історія розпочалася кілька місяців тому. Ольга Барна разом із двома дітьми йшли повз “стихійку” (біля АТБ на Ковалівці) та зачепила візочком мішок із продукцією. Через це продавчиня одразу накинулася на неї словами: 
     
    - Ти що, не бачиш, куди лізеш? Тобі що, повилазило?  
     
    Після цього до пані Ольги почали ставитися не по-людськи особи, з якими трапився інцидент. Днями жінка написала коментар і розмістила відповідне відео на сторінці начальника спецінспекції Андрія Максюти у Facebook. 
     
     
     
     
     
    Шестеро поліцейських охороняють "ждуна" і очікують прибуття слідчо-оперативної групи. Про це у ФБ пише журналіст Валерій Лебідь. 
    Виявляється, посадити на стільчик біля пам'ятника Пашутіну цього чоловіка - "осквєрнєніє пам'ятника"! - йдеться у повідомленні.
    На фігурі красується надпис: "Чекаю нову Набережну". 
     
     
     
     
     
    Під час проведення рейдової перевірки стихійної торгівлі працівнику спецінспекціі погрожували зброєю. Про це повідомляє журналіст «Утреннего города». 
     
    За словами працівника, чоловік підпільно продає молоді вино і торгує без дозволу. На зауваження спецінспектора чоловік відповів, що застрелить себе на цьому ж місці. 
     
    Сьогодні працівники знову зробили зауваження торговцю.
     
     - На це він мені відповів, що підірве мене, себе і всіх навкруги, - розповідає працівник спецінспекціі Марина Смаглюк. 
     
    Працівники поліці, яких викликав інспектор, вилучили у продавця пістолет. 
     
    На питання, навіщо йому пістолет, він відповів так:
     
    - Ношу про всяк випадок. Знаєте, скільки тут крадіїв бігає? Я вже п’ять років тут торгую и все нормально. І взагалі - він не стріляє. 
     
     
     
     
     
    Депутат від радикальної парті Ляшка Михайло Демченко під час сесії Міської ради м. Кропивницького звинуватив місцевих обранців у дерибані землі. Зокрема, він вказав ділянку неподалік  річки по вулиці Глінки місцевому депутату Андрію Кролєвцу. 
     
    - За документами, виділяють цю територію для оздоровчих цілей. Знаємо ми. З повіями будуть оздоровлюватися в бані, - заявив депутат. - На мою думку, винні у деребані землі наступні депутати: Олександр Шамардін, Вадим Дрига та секретар Андрій Табалов, - продовжив Михайло Демченко. 
     
     
     
    Поліція оперативно відшукала викрадені елементи конструкції зупинки громадського транспорту, повідомляє у ФБ сайт міської ради.
     
    Дільничі офіцери поліції Кропивницького Відділу поліції ГУНП у Кіровоградській області оперативно знайшли викрадені елементи конструкції (полікарбонат та металеві рами) зупинки громадського транспорту біля Центрального ринку. Про це повідомила заступник начальника головного управління житлово-комунального господарства міської ради Юлія Яндович.
     
    На час слідства знайдені матеріали передані на відповідне зберігання ГУ ЖКГ.