Кропивницький: Депутат-націоналіст боротиметься з нечистю у міській раді

  • 19 лист. 2019 16:12
  • 1764
    • Новина Кропивницький: Депутат-націоналіст боротиметься з нечистю у міській раді Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 19 листопада, під час сесії Міської ради м. Кропивницького депутат-націоналіст пояснив свою реакцію на виступ представника "Лівої опозиції" (бувшої комуністичної партії) Олександра Мєдвєдєва, якому він кинув в обличчя пошматований аркуш з виступом.
     
    - Сьогодні з трибуни якийсь мерзотник проголосив "мантри російської пропаганди", для повного комплекту ще не вистачало георгіївської стрічки на грудях. Що взагалі відбувається? Вороги України відчули слабкість Уряду і почали голови піднімати? Почали вести пропаганду Кісельова і Соловйова з російського телебачення? Коли я вирішив протидіяти цьому злочину, мені з залу хтось вигукнув: "Ви ж депутат!" Так, я депутат, але в першу чергу я - українець і громадянин України і я не дозволю усякій нечисті паплюжити нашу історію і пам’ять наших захисників. 
     
    Ви бачите - Бандера йому не сподобався, "Геноцид Бандера влаштував в Україні". Цей негідник (Олександр Мєдвєдєв), мабуть, спеціально з трибуни виголошує брехню, адже усім відомо, що Степан Андрійович перебував під час Другої світової у концтаборі, а його сім’я була знищена нацистами.
     
    Червоно-чорний прапор йому не подобається... Цей чоловік стверджує, що такий стяг розділяє український народ, та ні - він очищає українців. Це не просто історичний прапор, це символ боротьби, який здіймали українці у моменти відстоювання незалежності нашої держави. А цьому чоловікові більше подобається  прапор з двоголовою куркою.
     
    Свободівці ніколи не були толерантними. Толерантність - це смерть, вона привела вже до втрати Криму та Донбасу. Тому кожному, хто на трибуну вийде і буде проголошувати таку відверту брехню і чинити злочин проти національних інтересів, ми будемо перешкоджати.     
     
    Нагадаємо, що  сьогодні на сесії міської ради представник Лівої опозиції Олександр Мєдвєдєв заявив з трибуни, що червоно-чорний прапор використовувався у царській кавалерії, а Степан Бандера чинив під цим стягом геноцид на Волині проти українського та польського народів. Перейменування аеропорту та вулиць, проспектів на ім’я Бандери визвало у суспільстві негативну реакцію. 
     
    Тож націоналіст Сергій Капітонов з обуренням кинувся до речника зі словами  «Йди геть!»,  "Що ти мелеш?",  а після підійшов до чоловіка, розірвав його аркуш із текстом і кинув йому у обличчя. 
     
    Нагадаємо, що рік тому, 27 листопада 2018 р. міська рада проголосувала за Проект № 1793, яким передбачається підіймати червоно-чорний прапор біля будівель комунальних підприємств, установ та закладів, що знаходяться на території міста Кропивницького, у певні дати, пов’язані із визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшануванням пам’яті Героїв.
     
    Олена Скочко