Історія кропивничанки, яку штурхали стихійні торговці (ФОТО. ВІДЕО)

  • 19 лист. 2019 15:02
  • 2403
  •  
    Як повідомляв «Утренний город», вчора, 18 листопада, молода мати Ольга Барна звернулася до начальника спецінспекції Андрія Максюти з проханням захисту від «стихійних» торговців. 
     
    Історія розпочалася кілька місяців тому. Ольга Барна разом із двома дітьми йшли повз “стихійку” (біля АТБ на Ковалівці) та зачепила візочком мішок із продукцією. Через це продавчиня одразу накинулася на неї словами: 
     
    - Ти що, не бачиш, куди лізеш? Тобі що, повилазило?  
     
    Після цього до пані Ольги почали ставитися не по-людськи особи, з якими трапився інцидент. Днями жінка написала коментар і розмістила відповідне відео на сторінці начальника спецінспекції Андрія Максюти у Facebook. 
    Після цього вчора Ольга розповіла журналістам, що на неї накинулася продавчиня зі своєю донькою. За словами потерпілої жінки, вони почали кричати та словесно погрожувати їй. Згодом до них долучився чоловік однієї із жінок, який знімав усе на камеру та штовхав Ольгу у груди, плечі та боки. Продавчиня заявляла, що в неї усе куплено і їй не страшні ні Максюта, ні поліція.
     
     
    Вже сьогодні, 19 листопада, працівники спецінспекції разом із журналістами та Ольгою поїхали на точку продажу, щоб поспілкуватись із продавцями та зафіксувати правопорушення.
     
    Натомість на звичному для жителів мікрорайону місці (біля “Бочонка”) нікого не було. Згодом до знімальної групи прийшли торговці, які почали розповідати свою точку бачення цієї ситуації:
     
    Це наші особисті проблеми, між нами. Не було ніяких штурханин, — розповіла пані Олена. 
     
    Жінка під час зйомок викликала поліцію і подала заяву на торговців, які погрожували їй і штовхали. Патрульні взяли заяву на опрацювання.
     
    Летиція Курята