Кропивницький: Депутат «Свободи» намагався силоміць закінчити виступ громадянина (ВІДЕО)

  • 19 лист. 2019 10:29
  • 2180
  •  
    Сьогодні, 19 листопада, під час дев‘ятнадцятої сесії Міської ради міста Кропивницького місцевий депутат політичної партії «Свобода» Сергій Капітонов під час виступу громадянина розірвав його текст із виступом.
     
    Про це повідомляє журналістка «Утреннего города».
     
    Представник Лівої опозиції (бувші комуністи) Олександр Мєдвєдєв заявив з трибуни, що червоно-чорний прапор використовувався у царській кавалерії, а Степан Бандера чинив під цим стягом геноцид на Волині проти українського та польського народів. Перейменування аеропортів та вулиць, проспектів на ім’я Бандери визвало у суспільстві негатив. 
     
    Тож націоналіст Сергій Капітонов з обуренням кинувся до речника зі словами  «Йди геть!»,  "Що ти мелеш?" ,  а після підійшов до чоловіка, розірвав його аркуш із текстом і кинув йому у голову. 
     
    Нагадаємо, що рік тому міська рада проголосувала за Проект, яким передбачається підіймати червоно-чорний прапор біля будівель комунальних підприємств, установ та закладів, що знаходяться на території міста Кропивницького, у певні дати, пов’язані із визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшануванням пам’яті Героїв.
     
    Летиція Курята, Олена Скочко