Необґрунтовані економічні ставки на теплопостачання скасували

  • 18 лист. 2019 16:01
  • 932
    • Новина Необґрунтовані економічні ставки на теплопостачання скасували Ранкове місто. Кропивницький
     
    Майже 5 місяців знадобилось експертам АМУ, аби усунути загрозу відключення міст від газу, ухвалено рішення про скасування необґрунтованих економічних ставок тарифів, які були встановлені наприкінці червня 2019 року попереднім урядом - повідомляє Кіровоградське РВ АМУ.
     
    В останнє 28 жовтня АМУ звернулася до Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука з проханням скасувати постанову №560, якою встановили заздалегідь “не підйомні” для міст граничні тарифи на послугу з постачання теплової енергії для населення та послугу з гарячого водопостачання.
     
    - Для абсолютної більшості міст такі видатки є непосильними, а впровадження таких змін призведе до повного припинення надання послуг з постачання теплової енергії та гарячої води населенню, - зауважив виконавчий директор Асоціації України Олександр Слобожан, який представляв інтереси органів місцевого самоврядування на засіданні Уряду.
     
    Зрештою Постанова №560 скасовано! Асоціація міст України вітає таке рішення Уряду та дякує за співпрацю Прем’єр-міністру України Олексію Гончаруку.