Кропивничани відсвяткували 95-річчя Українського радіо (ФОТО, ВІДЕО)

  • 16 лист. 2019 09:27
  • 2778
  •  
    Вчора, 15 листопада, в інформаційно-творчому просторі KropHub UA: Українське радіо Кропивницький відсвяткувало 95-річчя Українського радіо. 
     
    Про це повідомляє журналістка «Утреннего города».
     
     
    Святкування відбулось у форматі вечірки. 
     
    Привітати представників UA: Українського радіо Кропивницький завітало багато кропивничан: представники держустанов, телевізійники, митці й усі охочі. 
     
    - Радіо - це любов. Це той вид журналістики, де є багато живого спілкування, де можеш бути найбільш щирим. Адже ми передаємо не лише інформацію, а й емоцію. Ми - найбільш конвергентні журналісти: і пишемо, і публікуємо, і створюємо записні програми, і проводимо прямі ефіри. Хоч і маємо телевізійний досвід, все одно всі повертаємося до радіо. У нас дуже класний колектив, - розповіла журналістка Олена Горобець.
     
    За словами лінійної директорки UA: Українського радіо Кропивницький, обласне радіо має декілька форматів: радіо, телебачення, діджитал - 91.2 FM. 
     
     
    - Не думаю, що радіо втратить свою актуальність. Всі ми розуміємо, що у сучасному світі радіо можуть слухати і у телефоні також. Усе залежить від того, які програми наповнюють хвилі. Все буде радіо - наш девіз, під який ми працюємо, - розповіла лінійна продюсерка UA: Українського радіо Кропивницький Наталія Гавришко.
     
    На гостей свята очікували акустичний концерт, конкурси, смаколики та спілкування із колегами й кропивничанами.
     
    Летиція Курята