У Кропивницькому активно протидіють наркозлочинності

  • 15 лист. 2019 13:32
  • 905
    • Новина У Кропивницькому активно протидіють наркозлочинності Ранкове місто. Кропивницький
     
    Начальник Подільського районного відділу пробації взяв участь у координаційній раді з питань протидії та профілактики наркозлочинності.
     
    Днями на базі Міської ради міста Кропивницького начальник Подільського районного відділу філії Центру пробації в Кіровоградській області Сергій Черкас взяв участь у засіданні координаційної ради разом з заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Наталією Дзюбою, представниками сектора ювенальної превенції Кропивницького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, соціальних служб та громадських спілок.
     
    Головною метою зустрічі стало обговорення питань профілактики наркоманії та протидії злочинності, пов’язаної з незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин, адже вживання молоддю та дітьми наркотиків – це один з найголовніших векторів соціальної політики нашої держави.
     
    Сергій Черкас зазначив:
     
    - Наркоманія – одне з найжахливіших явищ сучасності, тому головним нашим завданням на сьогодні є забезпечення стабільного існування та життєдіяльності нашого суспільства, збереження його морального та фізичного здоров’я, недопущення приросту наркозлочинів та створення дієвих превентивних механізмів протидії наркозлочинності в країні».
     
    Крім того під час зустрічі активно обговорювалось питання ще більш активної співпраці пробації з правоохоронними органами, установами та організаціями, адже дієва реалізація наркополітики в Україні можлива лише за умови досягнення єдності та узгодженості в діях.
     
    Ганна Пірятинська,
    Подільський районний відділ філії ДУ 
    «Центр пробації» в Кіровоградській області