Десятий матч без поразок: збірна України на останніх хвилинах виборола перемогу проти Естонії

  • 15 лист. 2019 10:00
  • 890
    • Новина Десятий матч без поразок: збірна України на останніх хвилинах виборола перемогу проти Естонії Ранкове місто. Кропивницький
     
    Національна збірна України зіграла товариський матч проти збірної Естонії. 
    Гра відбулася у Запоріжжі та закінчилася з рахунком 1:0.
     
    Матч відкрили зі славня України у виконанні Гайтани. Упродовж всього поєдинку гру контролювала наша збірна. Українці мали змогу кілька разів вийти вперед. Вже на 4 хвилині Бєсєдін після пасу капітана збірної Андрія Ярмоленка пробив з кількох метрів у площину воріт, проте голкіпер вчасно відреагував. 
     
    На 22 хвилині матчу нападник мав ще одну можливість забити, проте удар був заблокований захисником. На 26 хвилині можливість забити мав півзахисник збірної Віктор Коваленко, пробивши зі штрафного над площею воріт. Також під завершення тайму Едуард Соболь мав дві можливості відкрити рахунок у матчі, проте його удари також не закінчилися успіхом.
     
    Другий тайм почався з небезпечної атаки господарів, що закінчилася ударом Романа Безуса в площину воріт. На 75 хвилині матчу рахунок мала змогу відкрити збірна Естонії, коли Сергій Зеньов пробив на лінії штрафної. У відповідь українці провели атаку на 78 хвилині, що завершилась безуспішним пробиттям у ствір воріт. А вже на 91 хвилині Україна отримала ще один шанс на взяття воріт, заробивши штрафний удар неподалік від штрафної суперника. Роман Безус завдав удар, що відбився від стінки захисників гостів і влучив у ворота. 
     
    Таким чином, Україна провела вже десятий матч поспіль без поразок. Наступна гра відбудеться вже у неділю проти збірної Сербії в рамках відбору до Євро 2020.