Кропивницький: На Пацаєва затримали чоловіка з автоматом Калашникова

  • 14 лист. 2019 12:42
  • 1746
    • Новина Кропивницький: На Пацаєва затримали чоловіка з автоматом Калашникова Ранкове місто. Кропивницький
     
    На лінію «102» надійшло повідомлення, що невідома особа стукає у двері сусідньої квартири, порушуючи при цьому громадський спокій. Про це у ФБ повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.
     
    Подія трапилася вчора, близько 23-ї години, в обласному центрі по вулиці Пацаєва.
     
    На першому поверсі однієї із багатоповерхівок поліцейські виявили чоловіка у стані сп’яніння, який мав на руці сліди крові. Згодом з'ясувалося, що громадянин сам собі наніс поранення.
     
    Викликавши швидку медичну допомогу, патрульні намагалися допомогти чоловіку з пораненою рукою, але той агресивно себе поводив.  Як вдалося з’ясувати, дебоширом виявився раніше судимий 32-річний житель одного із сіл Кропивницького району.
     
    Патрульні знайщли у чоловіка автомат Калашникова та ніж.
     
    Після надання лікарями медичної допомоги громадянину поліцейські одягли на правопорушника кайданки, адже він продовжував поводити себе агресивно.
    Чому громадянин стукав у двері квартири та носив при собі зброю пояснити охоронцям порядку не зміг.
     
    Для з’ясування всіх обставин справи на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції. За незаконне поводження зі зброєю (ч.1 ст.263 ККУ) чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років.