Безробітним Кіровоградщини пропонують пройти навчання у Дніпрі на медсестру

  • 13 лист. 2019 17:04
  • 1039
    • Новина Безробітним Кіровоградщини пропонують пройти навчання у Дніпрі на медсестру Ранкове місто. Кропивницький
     
    Роль медсестер в діяльності будь-якого медичного закладу вкрай складно переоцінити. З цієї причини багато жінок віддають перевагу саме цій професії, яка дозволяє подбати про працевлаштування в мінімальні терміни і пред’являє набагато менше вимог, ніж до лікарів.
     
    Молодша медична сестра годує тяжкохворих стежить за використанням та зберіганням предметів догляду за хворими проводить заміну постільної й натільної білизни. До обов’язків молодшої медичної сестри також входить допомога у транспортуванні тяжкохворих та контроль за додержанням хворими та відвідувачами правил внутрішнього розпорядку лікувального закладу.
     
    14 листопада на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання за професією «Молодша медсестра з догляду за хворими», курс навчання триватиме 3 місяці.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
    повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
    повноліття (не менше 18 років);
    медична довідка з допуском до професії.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
    Якщо вас зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості