Мандрівник-екстремал Сергій Гордієнко увійшов до Болгарії

  • 13 лист. 2019 14:16
  • 923
    • Новина Мандрівник-екстремал Сергій Гордієнко увійшов до Болгарії Ранкове місто. Кропивницький
     
    На жаль, в місті Сілістрія український мандрівник (який був у Світловодську у травні цього року) був змушений прийняти рішення повертатися до первісного - морського - варіанту маршруту. Про це у ФБ пише Павло Дінець.
     
    5 листопада 2019 року Сергій Іванович дійшов до болгарського міста Сілістрія. На жаль, радощі від перетину чергового кордону були затьмарені низкою неприємних подій, що трапилися із мандрівником останнім часом. Перш за все, мається на увазі дії вітчизняного МЗС. Вірніш, його бездіяльніть: пообіцявши спершу надавати Сергію Івановичу усю необхідну допомогу за кордоном через українські консульства, потім у Києві про свою обіцянку, на жаль, забули.
     
    В результаті, провівши із штабом експедиції телефонну нараду, наш земляк був змушений прийняти рішення повертатится до Вилкового.
     
    – У зв’язку із вагомими причинами, що склалися, виникла необхідність повернутися до первісного морського варіанту: Середземне море – Барселона, - заявив Сергій Гордієнко представникам української діаспори у Болгарії, гречно подякувавши за увагу до його персони, за готовність приймати мандрівника та опікуватися його дорожніми потребами. - Продовження другого етапу моєї експедиції - квітень 2020-го року, з подальшим сплавом по Дунаю.
     
    Отож, за рік першого етапу нинішньої експедиції "Середземноморський континуум" українським мандрівником вже пройдено 2300 км.