Кропивницькі матусі обурюються якістю харчування дітей у дошкільних закладах (ФОТО)

  • 13 лист. 2019 13:07
  • 2003
    • Новина Кропивницькі матусі обурюються якістю харчування дітей у дошкільних закладах (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У ФБ у групі Батьківська рада Кропивницького розгорівся скандал з приводу харчування дітей у дитячих садочках. Деякі матусі виставляють світлини з обідом своїх малят і  критикують його, а інші батьки навпаки - схвалюють якість і смак страв у своєму дитсадку. 
     
    Дискусію розпочала Оксана Литвиненко
     
    "Накипіло! У ДНЗ 67 "Дельфін" адміністрація вже зовсім втратила здоровий глузд! Харчування на найнижчому рівні! М'яса майже немає. 
    Суп з однією картоплиною та однією рибною фрикаделиною, білого кольору, на вигляд взагалі((
     
    Діти нічого не їдять, бо їжа вигляду привабливого немає. Питання: за що батьки платять?? Я б хотіла побачити, як адміністрація садочку їсть те, що їдять наші діти. Вже слів немає!!  Де совість?  Її також немає. Якщо завідувачка, медсестра та комірчиня не може дати раду своїй роботі,навіщо їх тримати? Як можна? Якщо в садочку і розкрадають продукти, що надаються для наших дітей,то може потрібно мати совість і подумати про те, що й дітям щось залишити треба! Це не їжа - це жах, Сором!!" - йдеться у повідомленні.
     
     
    Деякі з батьків наводять прикладі і гарного меню
     
     
    Викликали жваві обговорення і макарони без масла