Кропивницький: У центрі міста у жінки вкрали сумку

  • 13 лист. 2019 10:46
  • 974
    • Новина Кропивницький: У центрі міста у жінки вкрали сумку Ранкове місто. Кропивницький
     
    Патрульні Кіровоградщини оперативно затримали крадія жіночої сумки. Про це пише у ФБ Патрульна поліція Кіровоградської області.
     
    На лінію «102» звернулася жінка та повідомила, що невідома особа викрала її шкіряну сумку бордового кольору. Подія сталася вчора, близько 10-ї години, по вулиці Чорновола у місті Кропивницькому.
     
    Заявниця пояснила поліцейським, що, перебуваючи на роботі, залишила у кабінеті сумку.
     
    За її словами, в ній знаходилися кошти в сумі 600 гривень, банківські картки, посвідчення водія, паспорт громадянина України, дипломи, сережки та дві каблучки з жовтого та сірого металів.
     
    Неподалік місця роботи громадянки поліцейські виявили камери відеоспостереження та встановили дані ймовірного крадія речей.
     
    Зловмисником виявився 41 річний місцевий мешканець. Патрульні, відпрацювавши можливі місця перебування даного громадянина, знайшли його. Чоловік зізнався у скоєному та показав місця, де викинув сумку з документами, а також, вказав, де заховав сережки та каблучки.
     
    Для з’ясування всіх обставин на місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції.
    За вчинення даного злочину наступні декілька років чоловік може провести за гратами.