Кіровоградщина: У Вільшанці безробітний відкрив власну справу у сфері права

  • 12 лист. 2019 18:12
  • 862
    • Новина Кіровоградщина: У Вільшанці безробітний відкрив власну справу у сфері права Ранкове місто. Кропивницький
     
    Після закінчення Одеського національного університету імені Мечникова у 2006 році за спеціальністю «Правознавство» Володимир Оніщук отримав кваліфікацію «Юрист».
     
    Свою трудову діяльність чоловік розпочав у Вільшанському районному суді, де працював на посадах секретаря судових засідань, консультанта та помічника судді. Набувши практичного досвіду, очолив Вільшанське районне управління юстиції.
     
    Після реорганізації районного управління чоловікові довелося працювати за здобутою спеціальністю керівником структурного підрозділу аварійно-рятувального загону та фахівцем у районній державній адміністрації. Проте Володимир неодноразово замислювався над думкою розпочати власний бізнес, тим самим реалізувати себе у сфері права.
    По закінченню строкового договору за останнім місцем роботи, чоловік не розгубився, залишившись без роботи. Аби зорієнтуватись на місцевому ринку праці та знайти роботу, Володимир звернувся за допомогою до Вільшанської районної філії обласного центру зайнятості.
     
    Під час відвідування районної філії в якості безробітного, фахівці не могли не помітити, що Володимир надзвичайно наполегливий у пошуку роботи, має непереборне бажання якнайскоріше знайти високооплачувану роботу, реалізувати свій потенціал, а ще самостійно планувати своє майбутнє.
     
     
    Першим кроком до успішного працевлаштування стало складання кар`єрним радником разом із безробітним індивідуального плану з працевлаштування. Серед заходів, рекомендованих чоловікові – відвідування семінарів, що орієнтують на започаткування власного бізнесу, а також проходження профдіагностичного тестування, яке підтвердило готовність чоловіка до започаткування власного бізнесу. Тож Володимир твердо вирішив відкрити власну справу.
     
    Незважаючи на високу конкуренцію на ринку праці, але маючи високий рівень знань, досвід та професіоналізм, колишній безробітний склав та успішно захистив бізнес-план на тему «Надання правової допомоги» і, вже у лютому цього року, зареєструвався як фізична особа-підприємець та отримав одноразову допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності.
     
    На сьогоднішній день Володимир успішно працює, має клієнтів та планує розширювати горизонти своєї професійної діяльності. 
     
    - Надання якісної, своєчасної і високопрофесійної правової допомоги мешканцям району у будь-який, зручний для клієнтів, час, забезпечує постійний прибуток, а також змогу удосконалювати свої правові знання та методи сучасного правового захисту, – зазначив В. Оніщук.  
     
    Колишній безробітний цілком задоволений своїм рішенням – працювати на себе. Девіз підприємниця – не боятися труднощів, рішення приймати без вагань та цілеспрямовано йти до своєї мети!
     
    Ольга Войнікова, 
    заступник директора Вільшанської районної філії 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості