Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись на маляра

  • 12 лист. 2019 15:11
  • 1059
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись на маляра Ранкове місто. Кропивницький
     
    Популярними професіями на ринку праці залишаться професії будівництва, серед яких гідне місце посідає маляр. Адже жодна будівля не обійдеться без майстра шпателя та валика. Маляр працює в будівельних організаціях, ремонтно-будівельних і житлово-комунальних управліннях. Готує під пофарбування бетонні, дерев’яні і металеві конструкції. Поверхні фарбує вручну або при допомозі валиків, пультів із фарбою, пістолетів та інших приладів, наклеює шпалери.
     
    Безробітні, які перебувають на обліку в центрах зайнятості та філіях обласного центру зайнятості, мають можливість на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості здобути професію «маляр». Навчання розпочинається 13 листопада поточного року, курс навчання триватиме 6,5 міс.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
    повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
    повноліття (не менше 18 років);
    медична довідка з допуском до професії.
     
    Наразі на Кіровоградщині вакантними є близько десять вакансій для малярів.
     
    Розмір заробітної плати: від 4173 до 8400 грн.
     
    Якщо вас зацікавила вищевказана інформація та хочете отримати більш детальну інформацію про умови проходження професійного навчання за сприяння служби зайнятості за більш детальною інформацією звертайтеся до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації професійного навчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості