Новопризначений очільник регіону пообіцяв, що Кіровоградщина зазвучить по-іншому

  • 11 лист. 2019 15:54
  • 932
    • Новина Новопризначений очільник регіону пообіцяв, що Кіровоградщина зазвучить по-іншому Ранкове місто. Кропивницький

    Голова Кіровоградської облдержадміністрації Андрій Балонь, який сьогодні, 11 листопада, приступив до виконання своїх обов’язків, пообіцяв втілити на Кіровоградщині низку реформ та зробити все для збільшення доданої вартості регіону. Про це повідомляє «Утренний город».

    Зокрема, у своїй двохвилинній промові Андрій Балонь запевнив, що розуміє виклики, які стоять перед ним та його командою «задля того, щоб Кіровоградщина зазвучала по-іншому». 

    - Ми з командою продовжимо вкрай важливі реформи, розпочаті Президентом і Урядом у всіх сферах суспільного життя. Я розумію, що мені самому не впоратися, тому готовий до широкої публічної дискусії з вами, щоб ми могли підвищити додану вартість цьому регіону, - звернувся він до присутніх у залі депутатів обласної ради, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації та силових відомств, представників третього полку спецпризначення, народних депутатів, громадських діячів, журналістів.

     Голова Кіровоградської ОДА також зауважив, що розраховує на єдність всіх учасників процесу.

    - Хочу згадати слова класика: «В єдності – сила народу!» Закликаю вас не повторювати трагічних сторінок в історії України, які призводять до руїни та інших трагічних наслідків, - підкреслив Андрій Балонь.

    Нагадаємо, представник офісу Зеленського порівняв Кіровоградщину з Диким Заходом.