Служба зайнятості проводить опитування щодо задоволеності наданням послуг

  • 11 лист. 2019 12:05
  • 977
    • Новина Служба зайнятості проводить опитування щодо задоволеності наданням послуг Ранкове місто. Кропивницький
     
    Одним із головних завдань державної служби зайнятості на ринку праці є надання роботодавцям послуг з добору працівників. Для його виконання необхідне налагодження ефективних і дієвих контактів між центрами зайнятості та роботодавцями. Служба зайнятості модернізується та робить дієві кроки для покращення такої взаємодії. 
     
    Державним центром зайнятості на веб-сторінці «Єдине соціальне середовище зайнятості» здійснюється опитування роботодавців щодо задоволеності наданням послуг державної служби. 
     
    Для участі в опитуванні необхідно завітати на інтернет-сторінку Державної служби зайнятості чи Кіровоградського обласного центру зайнятості до розділу «Опитувальник роботодавця» (на головній сторінці) та заповнити анкету. Доступ до сторінки можливий з комп’ютерів та мобільних телефонів.
     
    У анкеті зазначається загальна інформація про роботодавця, повідомляється, якими послугами центрів зайнятості він користується, та оцінюється якість надання послуг, зокрема щодо підбору персоналу та професійного навчання безробітних на замовлення роботодавців. Одним із пунктів анкети є повідомлення про рівень задоволеності заходами, що проводяться центрами зайнятості, у тому числі онлайн-співбесідами та презентаціями роботодавців. 
     
    Тож, пропонуємо роботодавцям поділитися досвідом співпраці зі службою зайнятості, висловитися про послуги, якими користувалися, а також надати пропозиції щодо очікуваного вдосконалення послуг ДСЗ!
     
    Відділ інформаційних систем КМРЦ