Кропивницький: Громада за підтримки журналістів вирішує господарські проблеми

  • 8 лист. 2019 20:34
  • 1365
    • Новина Кропивницький: Громада за підтримки журналістів вирішує господарські проблеми Ранкове місто. Кропивницький
     
    До редакціі сайту "Утреннего города" звернулась мешканка Новоолексіївки з проханням допомогти висвітлити проблему вивезення сміття з приватного сектору.
     
    Жителі одного з мікрорайонів міста жаліються на те, що протягом тижня з вулиці Братської, провулку Межового не вивозиться непотріб. Машина КП "Універсал 2005" завжди вивозила мішки з побутовим сміттям по середам, але на сьогоднішній день цього не зроблено.
     
    Але проблема полягає не лише у тому, що сміття другий тиждень просто стоїть біля будинків, його почали розтаскувати бродячі собаки і коти.
     
    З  новини "Утреннего города" про цю сітуацію дізнався канал UA: Кропивницький і взявся допомогти мешканцям Новоолексіївки розрішити цю проблему. Журналісти запросили на зустріч представників КП "Універсал" та начальника спецінспекції Андрія Максюту. Начальник юридичного відділу "Екостайл" Андрій Корінчук пояснив, що у субпідрядного підприємства "Універсал 2005" зломалася машина, але вже розробляються нові маршрути для авто щодо Новоолексіївки.
     
    Мешканці мікрорайону, журналісти, Андрій Максюта та начальник юридичного відділу "Екостайл" порозумілися між собою під час спілкування, тож проблема невдовзі має вирішитися.