Кропивницький: Фахівці Держпродспоживслужби перевірили комплекс «Crazy Land»

  • 8 лист. 2019 18:01
  • 827
    • Новина Кропивницький: Фахівці Держпродспоживслужби перевірили комплекс «Crazy Land» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Як уже повідомлялося на нашому сайті, Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області проводить розслідування випадків погіршення стану здоров’я групи учнів ЗНЗ №17, які напередодні відвідували дитячий розважальний комплекс «Crazy Land».
     
    Для проведення лабораторних досліджень фахівці відібрали в дитячому розважальному комплексі один зразок води з водопровідної мережі, 19 змивів з об’єктів довкілля (обладнання харчоблоку, посуду, іграшок тощо), 3 зразки готових страв та два зразки харчових продуктів. За результатами лабораторної експертизи грубих порушень та відхилень від нормативних показників, які могли б призвести до виникнення і поширення гострої кишкової інфекції, не виявили.
     
    Водночас звертаємо увагу батьків на необхідність відповідального підходу до організації харчування дітей, вибору харчової продукції, в тому числі солодощів. Якщо ж ваша дитина відчула себе зле після споживання страви або відвідування закладу громадського харчування, обов’язково звертайтеся до лікувального закладу та не займайтеся самолікуванням. Лише лікар може встановити діагноз та надати необхідні рекомендації для видужування.