Кропивницький район: У Осикуватому батьки покинули восьмеро дітей без їжі та догляду

  • 7 лист. 2019 10:55
  • 1277
    • Новина Кропивницький район: У Осикуватому батьки покинули восьмеро дітей без їжі та догляду Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині поліцейські спільно з працівниками соцслужби вилучили з родини вісьмох дітей. 
     
    Повідомлення про те, що в одному з будинків самостійно, без батьків, перебувають діти, надійшло до Кропивницького районного відділення поліції учора, 6 листопада. На місце пригоди негайно виїхали працівники ювенальної превенції. У результаті перевірки факт знайшов своє підтвердження.
     
    У будинку, який розташовано в селі Осикувате Кропивницького району, поліцейські побачили вісім дітей. Двом найменшим малюкам – від року і до трьох, їх брати та сестри старші – від 6 і до 15 років. Під час огляду житлово-побутових умов на місці з’ясувалося, що діти більше двох тижнів перебували у холодному неопалюваному будинку самі. У помешканні не було їжі. Старші доглядали за молодшими, підтримували один одного як могли.
     
    Враховуючи ситуацію, працівники поліції запросили на місце працівників служби у справах дітей та прийняли рішення про вилучення неповнолітніх із неблагополучної родини. Нині діти перебувають в одному з лікувальних закладів області, де проходять медичне обстеження. У подальшому місце їхнього подальшого проживання вирішуватимуть відповідні служби.
     
    За матеріалами
    відділу ювенальної превенції
    управління превентивної діяльності
    поліції Кіровоградської області