Тракторист утік, коли зачепив трубу. Хто залишив без тепла половину Кропивницького?

  • 6 лист. 2019 15:30
  • 1455
    • Новина Тракторист утік, коли зачепив трубу. Хто залишив без тепла половину Кропивницького? Ранкове місто. Кропивницький

    За пошкодження газової мережі, через яке зупинилась найбільша котельня Кропивницького, відповідатиме керівництво Придніпровського олійно-екстракційного заводу. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив начальник спеціалізованої інспекції міськради Андрій Максюта.
      

    – За проведення незаконних земляних робіт, під час яких було пошкоджено газову мережу, що спричинило серйозні наслідки в місті, складено адміністративний протокол на директора Придніпровського олійно-екстракційного заводу, - йдеться в повідомленні. – Порушники хотіли незаконно прокласти кабель. Перебили газову трубу. Тракторист втік вчора,коли зачепив трубу і стався витік газу. Ті, хто давав завдання йому – також утекли... Впевнений, що відповідати має не лише тракторист, а й посадові особи підприємства! Думаю,так і буде. Поліція проводить розслідування. А керівництво міста оперативно вирішує низку питань, що виникли після цієї аварії.

    На жаль, це не поодинокий випадок. Найчастіше порушники пошкоджують електрокабелі, кабелі зв'язку і газові мережі, зазначає посадовець

    Андрій Максюта нагадав: перед початком будь-яких земляних робіт на комунальній землі міста (прилеглі території – цетакож комунальна земля!) НЕОБХІДНО погодити схему проведення робіт у балансоутримувачів усіх мереж і облікувати такі роботи в Спецінспекції.

    Адреса: вулиця Волкова,11 корпус 1. Подача документів через Центр надання адмінпослуг у приміщенні міської ради на вулиці Великій Перспективній, 41.

     

    Нагадаємо, через пошкодження газопроводу більша частина міста залишилась без тепла.

    У середу подачу газу на Піденно-Західну котельню відновили.