Міський голова хоче поскаржитися на Стрижакова за ремонт у дворах та під'їздах

  • 5 лист. 2019 12:01
  • 990
    • Новина Міський голова хоче поскаржитися на Стрижакова за ремонт у дворах та під'їздах Ранкове місто. Кропивницький
     
    Андрія Райковича обурив той факт, що громадська організація Артема Стрижакова проводить ремонти у дворах і під'їздах багатоповерхових будинків, а також встановлює освітлення. Про це міський голова сказав на апаратній нараді в міській раді.
     
     «700 відремонтованих під'їздів громадською організацією. Шановні податківці, теж подумайте. Громадська організація не є суб'єктом господарювання. 700 відремонтованих під'їздів і 800 освітлених дворових територій. І це ж на об'єктах підвищеної небезпеки. Хто має допуск і хто має право робити це?» - обурився діяльності Муніципального бюро Стрижакова Райкович.
     
    У той же час міський голова був змушений визнати неспроможність в цій справі своїх комунальних служб, чию роботу за фактом виконує команда Стрижакова.
    «Неприбуткова громадська організація провела 800 ремонтів серед 1500 прибудинкових територій. А комунальники що роблять в цей час?»- запитав підлеглих Райкович.
    Висловлювання мера викликали негативну реакцію в соціальних мережах.
     
    «Аяяй! Безсовестный Стрижаков! За свой счет ремонтирует и осветляет подъезды и т.д.!!! А господин Райкович - далеко не бедный человек, мог бы тоже за свой счет сделать что-нибудь полезное для города, а не только строить свой бизнес и киоски ... так сказать стать меценатом... в некотором роде... или слабо???» - пише Лариса Кондратенко.
     «У багатьох під'їздах багатоповерхівок представників ЖЕКів не бачили жодного разу з часу побудови будинків!! Ні по ремонту, ні по освітленню, ні по прибиранням як самого під'їзду? так і ліфта! Наприклад, пров. Ковалевський, 13», - пише Антон Камоловіч.
    «Просто абсурд, хлопці добру справу роблять, а на них скаржитися, нехай тоді на волонтерів поскаржиться, тому що цим спеціальні служби повинні займатися», - пише Ігор Проценко.
     
    Нагадаємо, Муніципальне бюро Стрижакова вже 5 років реалізує загальноміську програму з благоустрою будинків обласного центру. Паралельно бюро з 2014 року реалізує загальноміський проект «Енергоефективне освітлення дворів».