У Кропивницькому безробітна відкрила манікюрний кабінет

  • 4 лист. 2019 17:01
  • 1534
    • Новина У Кропивницькому безробітна відкрила манікюрний кабінет Ранкове місто. Кропивницький
     
    - Мода на професійний манікюр все міцніше закріплюється серед жіночого населення країни. Прекрасна половина людства не шкодує ні часу, ні коштів, щоб мати красиві та доглянуті руки. 
     
    Даний вид бізнесу має декілька основних факторів успіху:
    місце розташування; 
    професіоналізм майстра; 
    інтер’єр салону; 
    створення позитивної, приємної атмосфери, що підвищує настрій у клієнтів, – так розпочала свій виступ мешканка Кропивницького пані Зоряна під час захисту власного бізнес-плану.
     
    За фахом пані Зоряна вчитель закладу загальної середньої освіти (інформатика), має досвід роботи як у приватних структурах, так і в державних. Проте молода жінка завжди прагнула мати творчу роботу, у якій можна було б реалізувати свої здібності до малювання. 
     
    Перебуваючи у відпустці по догляду за дитиною, молода жінка зацікавилася мистецтвом манікюру. Це захоплення привело Зоряну на курси апаратного манікюру та художнього розпису. 
     
    - Мені завжди подобалось створювати щось красиве та гармонійне. Вдосконалювала свої навички з дизайну манікюру, слідкувала за новинками моди, вивчала досвід інших майстрів. І зрозуміла, що ця справа мені до душі, – продовжує пані Зоряна. 
     
    В одному з обласних Інтернет-видань молоду жінку зацікавила історія безробітного, який за сприяння служби зайнятості започаткував власний бізнес. Тож, по досягненню дитиною трирічного віку, молода жінка вирішила звернутися до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості з рішенням започаткувати свій бізнес. 
     
    Перебуваючи на обліку у міськрайонному центрі зайнятості, взяла участь у інформаційному семінарі «Як розпочати свій бізнес?», де отримала фахове консультування з питань відкриття підприємницької діяльності. Далі на молоду жінку очікувала кропітка робота над бізнес-планом та його захист, і, врешті-решт, мрія жінки здійснилася – вона відкрила власний манікюрний кабінет. 
     
     
     
    Розпочавши власний бізнес, жінка розуміла, що для того, аби втриматися на ринку манікюрних послуг та бути успішним підприємцем, потрібно вміти виконувати роботу будь-якої складності, враховуючи найдивніші побажання клієнта, і в той же час робити все дуже якісно. З таким підходом до роботи жінка зуміла знайти своїх клієнтів.
     
    - Коли люди задоволені моїми послугами і радять мене як майстра своїм знайомим, друзям, рідним – це стимулює до ще більшого бажання реалізувати свої здібності і задуми, а найголовніше – створенням дизайнерського манікюру приносити задоволення клієнтам, – ділиться пані Зоряна. 
     
    Алла Красіон, провідний фахівець 
    з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних
    Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості