Кропивницький: На Рівнянському кладовищі благоустроїли Алею Слави (ФОТО)

  • 2 лист. 2019 18:00
  • 1239
    • Новина Кропивницький: На Рівнянському кладовищі благоустроїли Алею Слави (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому на Алеї Почесних воїнських поховань Рівнянського кладовища завершили облаштування тротуарних доріжок. Про це пише сайт міської ради.
     
    Зробити благоустрій території військового меморіалу пообіцяв міський голова Кропивницького Андрій Райкович, коли до нього звернулися родини воїнів - Героїв з проханням навести лад на цьому святому для кропивничан місці.
     
    Очільник міста дотримав обіцянки, роботи з влаштування доріжок почалися 16 липня цього року, а нині роботи вже завершені. Керівник підрядної організації Віталій Вязовцев особисто брав участь в антитерористичній операції в Луганській та Донецькій областях, є учасником бойових дій, тож до роботи, розповідає, ставився максимально відповідально.
     
    Проте під час виконання робіт виникали додаткові непередбачені роботи: будівельникам довелось вивозити 106 кубів грунту, щоб зробити стяжку і виконати укріплення території.
     
    - Саме через це роботи з облаштування «Алеї Слави» затягнулися, - відзначив Віталій Вязовцев. – Ми планували зробити все швидше, але через додаткові обсяги робіт трохи не втислися в строки.
     
    Тепер Алея Почесних воїнських поховань виглядає по-новому – всі доріжки тут викладені якісною тротуарною плиткою, територія між пам’ятниками – гранітом. На всі роботи з міського бюджету було використано понад 1, 3 мільйона гривень. Незабаром тут, за інформацією Віталія Вязовцева, встановлять також три лавочки та урни для сміття.