У літературно-меморіального музею Карпенка-Карого з’явився новий директор

  • 2 лист. 2019 17:24
  • 1196
    • Новина У літературно-меморіального музею Карпенка-Карого з’явився новий директор Ранкове місто. Кропивницький

    У літературно-меморіального музею Івана Карпенка-Карого у Кропивницькому нарешті з’явився директор. Ним стала т. в. о. директора  Лариса Хосяінова, яка понад рік працювала на тимчасові посаді після звільнення колишньої директори Катерини Лісняк. Про це «Утреннему городу» повідомили у міській раді.

     

    Засідання конкурсної комісії по проведенню конкурсного добору на посаду директора комунального закладу «Літературно-меморіальний музей Івана Карпенка-Карого міста Кропивницького» відбулося 15 жовтня.

     

    – Керуючись нормами Закону України «Про культуру» (далі – Закон) та Положення про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника комунального закладу культури, підпорядкованого управлінню культури і туризму Міської ради міста Кропивницького, затвердженого наказом управління культури і туризму Міської ради міста Кропивницького від 23.08.2019 р. № 38-ОД (далі Положення), конкурсною комісією було прийнято рішення допустити до участі у другому турі конкурсного добору Хосяінову Ларису Мянірівну, - прокоментували в міськраді.

     

    Друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора комунального закладу «Літературно-меморіальний музей І.К.Карпенка-Карого міста Кропивницького» управління культури і туризму Міської ради міста Кропивницького, під час якого буде проводитися співбесіда з кандидатом та заслуховуватися публічна презентація проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років, відбудеться 22 жовтня 2019 року о 10.00 годині у кім. 215 Міської ради міста Кропивницького (вул. Велика Перспективна, 41).

     

    Читайте також: За два тижні завершується конкурс "Щаслива дитина – квітуча Україна".