У Кропивницькому презентували кліп, присвячений мікрорайону Кущівка (ВІДЕО)

  • 1 лист. 2019 12:34
  • 2292
    • Новина У Кропивницькому презентували кліп, присвячений мікрорайону Кущівка (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Серед учнів 30-ї школи пройшла презентація кліпу "Рідна Кущівка очима дітей". Про це у ФБ пише депутат міської ради Сергій Кріпак.
     
    "Протягом тривалого часу ми працювали над другим відео про наш мікрорайон. Робота має назву "Рідна Кущівка очима дітей", сценарій якої написаний на основі дитячих оповідань. Сьогодні відбулася офіційна презентація кліпу серед учнів 30 школи, які до того ж, брали участь у зйомках.
    Це відео залишиться в історії нашого мікрорайону. А зараз хочу поділитися ним з вами", - йдеться у повідомленні.
     
     
    «Рідна Кущівка - очима дітей» - це ніщо інше, як втілення дитячих думок в реальність. Адже сценарій до цього кліпу написаний на основі їхніх творів. 
     
    - Минулого року ми випустили кліп про мікрорайон. Але це була, скажімо так, доросла версія. Ми змогли відобразити Кущівку такою, як бачимо ті, хто щодня проходить рідними вулицями, мешкає там роками. Дитяче світосприйняття – зовсім інша річ. Тішимось тим, що учні школи №30 активно брали участь у зйомках, - говорить Сергій Кріпак. 
     
    Створити відео на основі дитячих творів, а згодом залучити їх до зйомок стало цікавою практикою. Ніхто не може сказати щиріше, точніше й правдивіше про світ, як діти. 
     
    - Брати участь у зйомках було надзвичайно цікаво. І хоча це непростий процес, але дуже захопливий. Деякі сцени перезнімали не один раз. Крім того я ще й озвучувала кліп. З нами працював професійний диктор, пояснюючи всілякі техніки й прийоми для дикції, - ділиться враженнями одна з героїнь відеоролика.