Кіровоградщина: В Олександрії безробітним пропонували вакансії інженерів, менеджерів та водіїв

  • 31 жовт. 2019 16:17
  • 1353
    • Новина Кіровоградщина: В Олександрії безробітним пропонували вакансії інженерів, менеджерів та водіїв Ранкове місто. Кропивницький
     
    Днями в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості відбувся багатогалузевий ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості. До уваги учасників заходу були представлені понад 100 актуальних вакансій. Серед них: слюсар із складання металевих конструкцій, водій, електромонтер, менеджер, інженер-конструктор, слюсар-сантехнік, продавці продовольчих та непродовольчих товарів, касир, кухар, офіціант та інші. 
     
    Серед роботодавців, які взяли участь у заході та мають потребу в працівниках, – ТОВ «Несс Сервіс», яке розпочинає свою діяльність в селі Новоселівка олександрійського району, та виробляє електроенергію за допомогою сонячних батарей.
     
    Представник роботодавця повідомив, що товариство потребує електрослюсарів з ремонту та обслуговування електрообладнання, диспетчера та інженера-електрика і надав інформацію про оплату праці, умови та режим роботи. Шукачі роботи, яких зацікавили пропозиції роботодавця, заповнили анкети претендента на посаду та були запрошені для ознайомлення з умовами праці безпосередньо на робочих місцях.
     
    Загалом, за результатами заходу більше десять безробітних громадян запрошені до роботодавців для вирішення питання власного працевлаштування, у т.ч. шляхом стажування на робочому місці.
     
    Також у багатогалузевому ярмарку вакансій та послуг служби зайнятості взяли участь фахівці Олександрійського місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги. Понад 10 осіб отримали юридичні консультації.
     
    Олена Дмитрієнко, 
    провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями 
    Олександрійського міськрайонного центру зайнятості