У Кропивницькому будують єдину диспетчерську Службу швидкої допомоги

  • 31 жовт. 2019 12:06
  • 1006
    • Новина У Кропивницькому будують єдину диспетчерську Службу швидкої допомоги Ранкове місто. Кропивницький
     
    Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко проінспектував хід будівництва єдиної диспетчерської служби на базі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.
     
     
    Єдина диспетчерська служба дасть можливість зменшити час обробки виклику та скоротити час прибуття швидкої допомоги до місця виклику. Працівники служби також збиратимуть статистику, яка дасть змогу поліпшувати надання екстреної медичної допомоги.
     
     
    Вартість будівництва служби становить 13,8 мільйонів гривень, з них 8,1 мільйонів – кошти обласного бюджету. Завершити будівельно-монтажні роботи мають до 1 грудня 2019 року.
     
    У ході візиту голова обласної ради Олександр Чорноіваненко долучився до церемонії нагородження переможців другого обласного чемпіонату бригад екстреної медичної допомоги. Бригади виконували ситуативні завдання у різних розділах. Абсолютним чемпіоном стала Світловодська бригада екстреної медичної допомоги.
     
    Олександр Чорноіваненко привітав учасників змагань та зазначив, що влада і медики мають спільне завдання – поліпшити здоров’я та подовжити життя мешканців області.