Андрій Максюта записав відеозвернення до Президента, в якому попросив втрутитись у справи Кропивницького (ВІДЕО)

  • 31 жовт. 2019 08:58
  • 3272
    • Новина Андрій Максюта записав відеозвернення до Президента, в якому попросив втрутитись у справи Кропивницького (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вчора, 30 жовтня, начальник спецінспекції міської ради Кропивницького Андрій Максюта записав відеозвернення до Президента України Володимира Зеленського, яке виклав на своїй сторінці у Facebook.
     
    У ньому Андрій Максюта наголошує на занедбаному стані міста, бюрократію, а також про безвідповідальність певних структур Кропивницького. 
     
    — Зараз я стою у центрі міста. Якщо ви будете у Кропивницькому, ніхто не покаже ці місця: цю розграбовану роками Набережну, огорожа якої навіть не перебуває на балансі; місце захоронення радіоактивного цезія у межах міста; звалювання небезпечних відходів з виробництв, які спалюють просто неба на їхніх же територіях, хоча мають ліцензію на їхню утилізацію у спеціальних місцях, а дихають цим усим містяни. 
     
    Всі ці ситуації контролювала і фіксувала спецінспекція. Деяких ми притягували у відділки поліції, адмінзасідання. Проте всі вони "пропетляли". І будуть петляти і далі, якщо не змінити законодавство. У мене душа болить за місто, я за нього борюсь. Натомість систематично отримую погрози. Буквально кілька днів тому мені прилетів черговий привіт — два коктейлі Молотова. Якщо нас зараз зупинять, місто потоне у смітті. Володимире Олександровичу, якщо ви не втрутитеся, місту буде *****ць, — йдеться у відеозверненні Андрія Максюти.
     
    Повне відео можна переглянути нижче.
     
    Летиція Курята
     

    Власник готелю "Марія" не допускає пожежників для перевірки приміщення (ФОТО)