Власник готелю "Марія" не допускає пожежників для перевірки приміщення (ФОТО)

  • 30 жовт. 2019 15:13
  • 1077
    • Новина Власник готелю «Марія» не допускає пожежників для перевірки приміщення (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому інспектори У ДСНС в області та місцеві ЗМІ намагались здійснити перевірку готелю «Марія».
     
    Інспекторський склад У ДСНС в області продовжує позапланові заходи державного нагляду (контролю) за додержанням вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки у місцях відпочинку людей, передусім у готелях, закладах відпочинку та оздоровлення у Кіровоградській області. До кінця листопада 2019 року будуть перевірені 103 готелі, а також заклади відпочинку і оздоровлення на Кіровоградщині.
     
     
     
    На сьогоднішній день у Кропивницькому проведено відповідні перевірки усіх готелів, крім приватного готелю «Марія», власник якого неодноразово у категоричній формі перешкоджав здійсненню інспекторами У ДСНС у Кіровоградській області функцій державного нагляду за станом пожежної безпеки даного об’єкта. Отже, власник готелю не може гарантувати безпеку своїх клієнтів без відповідного висновку інспекторів У ДСНС в області.
     
     
    Щоб все ж таки виконати покладені державою обов’язки, інспектори Управління запросили представників місцевих засобів масової інформації приєднатись до чергової спроби перевірити проблемний готель. Таким чином громадськість зможе дізнатись через ЗМІ про ситуацію, що склалась.
    Сьогодні, 30 жовтня, інспектори та журналісти знову не змогли з’ясувати стан пожежної безпеки об’єкта. Власник стверджує, що даний об’єкт не виконує функції готелю, а є приватним житловим будинком. 
     
    Зважаючи на зазначене, інспектори У ДСНС в області будуть вжиті заходи реагування відповідно до наданих державою повноважень.
     
    Прес-служба У ДСНС в області
     
     
     
    Кропивницький: Власник готелю "Марія", який спиляв клени, відмовляється визнавати свою провину