Бюджетники Кіровоградщини активно переходять на безготівкові розрахунки

  • 30 жовт. 2019 16:02
  • 766
    • Новина Бюджетники Кіровоградщини активно переходять на безготівкові розрахунки Ранкове місто. Кропивницький
     
    Майже півсотні POS-терміналів ПриватБанку встановили в ЦНАПах Кіровоградщини, що надає можливість оплачувати адміністративні послуги безпосередньо на місці їх отримання.
     
    - Ми завжди дбаємо не лише про зручність отримання адміністративних послуг, але й про зручність здійснення оплат, - розповідає Антон Шевченко, начальник управління адміністративних послуг (координатор Центру надання адміністративних послуг м.Кропивницького). - Встановлення POS-терміналів у ЦНАПах надають можливість оплатити будь-яку адміністративну послугу не відходячи від адміністратора.
     
    Сучасні платіжні термінали ПриватБанку дають можливість навіть бюджетним та неприбутковим організаціям значно спрощувати процедуру оплати послуг.
    Сьогодні термінали ПриватБанку активно працюють в багатьох бюжетних установах: в районних підрозділах ДРАЦС і ЦНАП, відділах у відділах роботи з клієнтами ОКВП “Дніпро-Кіровоград”, в органах державної виконавчої служби, дитячих садках та лікарнях, санепідемстанціях, райдержадміністраціях, сільських радах тощо. Банківські послуги мають бути простими, доступними і зручними.
     
    Більше 100 бюджетних установ та організацій Кіровоградщини вже встановили платіжні термінали ПриватБанку аби здійснення розрахунків проходило безпосередньо під час роботи з громадянами, в місцях отримання послуг.
     
    - Мрія кожного з нас - спростити походи в бюджетні організації, зробити вимушені візити до кабінетів чиновників приємними та зручними. Ні для кого не секрет, як черги до спеціалістів бюджетних організації, потім до кас банківських установ виснажують та псують настрій, - розповідає Олена Тітаренко, керівник Напрямку “Еквайринг” Кіровоградської філії ПриватБанку. -  На хвилі діджиталізації країни, ПриватБанк пропонує своїм клієнтам найсучасніші технології.  Маю велику надію, що зовсім скоро кожен житель України зможе сплачувати податки, отримувати довідки чи інші послуги безпосередньо в кабінетах державний службовців. Сьогодні кардинально спростили процедуру оплати в ЦНАПах та ДРАЦсах. І це реально круто!
     
    Платіжний термінал – це послуга на базі POS-термінала ПриватБанку, за допомогою якої підприємство може самостійно проводити платежі клієнтів за різні послуги з їхніх карток на рахунок підприємства. При цьому клієнт має можливість одночасно платити за декілька послуг: на різні рахунки (у тому числі казначейські рахунки) або за різні послуги (до 14 послуг на одному терміналі). Наразі до кожної послуги можна підв’язувати як окремий рахунок, так і окремий сервіс у будь-яких варіаціях.
     
    З початку року через мережу POS-терміналів ПриватБанку на Кіровоградщині, яка налічує більше 4200 одиниць, було здійснено платежів на загальну суму більше 2,5 млрд грн.
     
    ПриватБанк є беззаперечним лідером українського ринку еквайрингу. На сьогодні мережа ПриватБанку налічує майже 205 тис. POS-терміналів, майже 70% з яких приймають безконтактні платежі картками чи смартфонами.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській та Полтавській областях