На Кіровоградщині пропонують вакансії з житлом

  • 30 жовт. 2019 10:09
  • 947
    • Новина На Кіровоградщині пропонують вакансії з житлом Ранкове місто. Кропивницький
     
    У центрах зайнятості Кіровоградщини зареєстрували 128 вакансій з наданням житла, можливістю проживання в гуртожитку або компенсацією коштів за оплату оренди житла. Більшість призначена для працевлаштування лікарів.
     
    Серед районів Кіровоградщини, у яких зареєстровані такі вакансії, - Голованівський, Добровеличківський, Долинський, Знам'янський, Кропивницький, Компаніївський, Маловисківський, Новоукраїнський, Олександрівський, Петрівський та Світловодський райони.
    Так, у Голованівську пропонують роботу та житло лікарю-онкологу, лікарю-кардіологу, лікарю-хірургу, лікарю-кардіологу, лікарю-інфекціоністу, лікарю-ендокринологу, лікарю-фтизіатру, лікарю-ендоскопісту. 
     
    На Добровеличківщині (м. Помічна) роботу та житло нададуть лікарю-педіатру та лікарю загальної практики-сімейному лікарю.
    У Долинській пропонують роботу та житло двом слюсарям аварійно-відбудовних робіт.
     
    Чотирьом лікарям загальної практики-сімейний лікар, лікарю-терапевту дільничному та монтерові колії пропонують роботу та житло у Знам’янці.
    На Кропивниччині відкритими є 79 вакансій з наданням житла, можливістю проживання в гуртожитку або компенсацією коштів за оплату оренди житла. Це вакансії для майстрів будівельних та монтажних робіт, електриків дільниці, прохідників та гірників очисного забою, машиністів бурової установки та операторів агрегата оброблення відходів.
    Лікареві-терапевту та лікарю загальної практики-сімейному лікарю пропонують роботу та житло у Компаніївці.
     
    У Малій Висці актуальними є вакансії з наданням житла для робітників з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва, водія автотранспортних засобів, лікаря-акушера-гінеколога, лікаря-отоларинголога, лікаря-уролога, лікаря-терапевта, лікаря-педіатра, лікаря-ендоскопіста, лікаря-анестезіолога, лікаря-педіатра-неонатолога, лікаря-хірурга, лікаря-офтальмолога, сестер медичних, акушерок та бухгалтера.
     
    На Новоукраїнщині є вакансія з наявністю житла для електрослюсаря з ремонту електроустаткування електростанцій.
    В Олександрівці є відкритою вакансія з наданням житла для адміністратора.
    У Петровому житло та роботу пропонують підсобному робітникові.
     
    Завідувачеві фельдшерського пункту та лікарю загальної практики-сімейному лікарю пропонують роботу та житло у Світловодську.
    Якщо вас зацікавили представлені вакансії – звертайтеся за більш детальною інформацією до центрів зайнятості Кіровоградщини.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Читайте також: Уряд виділив 300 мільйонів на доступне житло для 950 родин