Кропивницький: Викрадачі алкоголю напали на охоронця супермаркету

  • 29 жовт. 2019 15:06
  • 894
    • Новина Кропивницький: Викрадачі алкоголю напали на охоронця супермаркету Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поліцейські затримали чоловіків, ймовірно, причетних до крадіжки та побиття охоронця супермаркету.
     
    Вчора, близько 2-ї години, на лінію «102» надійшло повідомлення, що в обласному центрі біля супермаркету по вулиці Шосейна триває бійка.
     
    Прибувши на місце події, поліцейські роти тактико-оперативного реагування (ТОР) встановили, що двоє невідомих осіб, взявши дві бутилки коньяку, намагалися покинути приміщення магазину, не розплатившись за товар, але на заваді їм став охоронець. Чоловік зробив зауваження незнайомцям та попросив повернути товар на місце.
     
    У результаті один із громадян розпочав з охоронцем бійку, а потім, разом із товаришем, поїхав у невідомому напрямку на автомобілі Daewoo Lanos.
     
    Охоронці порядку розшукали вказаний автомобіль. Водієм легковика виявився таксист, який повідомив, що даних осіб відвіз до сауни у селище Соколівське.
     
     
    Поліцейські разом з працівниками державної служби охорони направились до можливого місця перебування нападників, де виявили компанію чоловіків, двоє з яких не заперечували своєї причетності до події.
     
    Громадянином, що наніс тілесні ушкодження охоронцю супермаркета, виявився 18-річний місцевий мешканець, а його 23-річний спільник спостерігав за дійством.
     
    Інспектори поліції доставили обох чоловіків до Кропивницького ВП для подальшого з’ясування обставин події, а охоронцю супермаркету викликали швидку медичну допомогу.
    Наразі особам, ймовірно, причетних до злочину, загрожує кримінальна відповідальність за вчинення крадіжки та нанесення тілесних ушкоджень.
     
     
    Читайте також: У Новомиргороді під авто потрапив пішохід