Кропивницький: Бібліотека Чижевського запрошує на квест-презентацію книги "Крук та Чорний Метелик"

  • 29 жовт. 2019 10:25
  • 997
    • Новина Кропивницький: Бібліотека Чижевського запрошує на квест-презентацію книги «Крук та Чорний Метелик» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Квест-презентація "Крук та Чорний Метелик: магічна бібліотека" від кропивницької письменниці
     
    31 жовтня, на честь Велесової ночі, о 14:30 в Кропивницькій обласній універсальній науковій бібліотеці імені Чижевського відбудеться масштабний квест за мотивами пригодницького фентезі "Крук та Чорний метелик. Голос давніх сновидінь" Ольги Мігель.
     
    Під час квесту учасники зануряться в лабіринт бібліотеки магічного університету країни Ануари. Зала за залою вони розплутуватимуть клубок загадок і логічних завдань, пов'язаних із книгою. Які приведуть найспритніших та найкмітливіших до омріяного звання учня Гільдії круків та подарунку від письменниці.
     
    Усі завдання відтворюють елементи світу книги "Крук та Чорний Метелик" та покликані за допомогою інтерактивної гри популяризувати читання і показати, що книга - це захопливо і весело.
     
    Анотація книги
    Аліса звикла переховуватися й утікати від чудовиськ, які вже рік наступають на п’яти. Та вона точно не очікувала опинитися у світі, де сотні років тому маги зупинили еволюцію зброї, а на межі сну та смерті стоїть загадкова стіна-в’язниця. Головну таємницю цього химерного місця знають лише сотня круків — магів, для яких джерелом чарівної сили є останній передсмертний подих. Але що робити, коли шлях додому закритий, а над новим домом нависла небезпека? Адже кошмари, які чекали свого часу тисячі років, кидають дівчині смертельний виклик...