На Кіровоградщині потрібні сто працівників автомобільного транспорту

  • 28 жовт. 2019 16:44
  • 922
    • Новина На Кіровоградщині потрібні сто працівників автомобільного транспорту Ранкове місто. Кропивницький
     
    За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині не вистачає 91 працівника автомобільного транспорту і дорожнього господарства. 
     
    Так, роботодавці області потребують 74 працівників за професією «водій автотранспортних засобів» і готові платити на місяць від «мінімалки» (4 173 грн) до 12 тисяч гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня та категорії працівника, дальністю здійснюваних поїздок, стажем роботи та матеріальною відповідальністю за вантаж. Актуальними є вакансії для водіїв практично у всіх районах Кіровоградської області.
     
    Вільними також наразі є вакансії для водіїв навантажувачів: 2 вакансії у Кропивницькому (заробітна плата – 7 000 грн) та одна у Малій Висці (заробітна плата – 9 144 грн).
     
    У Кропивницькому та Знам’янці потрібні машиністи крана автомобільного із заробітною платою 6000 грн. У Олександрії та Світловодську необхідні машиністи автогрейдера (заробітна плата 6 886 грн та 6 115 грн відповідно). Крім того у Кропивницькому потрібен машиніст автовишки та автогідропідіймача, якому роботодавець пропонує 9000 гривень на місяць. 
     
    Також на Кіровоградщині (Долинський, Кропивницький, Світловодський райони) потрібні чотири авторемонтники (заробітна плата від 4175 до 6500 гривень).
    Крім того на Кіровоградщині потрібні дорожні робітники. ДП «Кіровоградський облавтодор» потребує чотири працівника (заробітна плата від 6 до 8 тисяч гривень), а до Філії «Знам'янський райавтодор» потрібен 1 працівник (заробітна плата – 5710 грн).
     
    Якщо вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Читайте також: Кіровоградщина: Відтепер безробітні можуть скористатися інтерактивною мапою вакансій